餐廳: 小越廚
資訊:

2022-01-03 55 瀏覽
今日係除夕 本身都冇乜嘢做仲好早走咁就同事鼠出嚟食個tea啦 hea下啦難得輕鬆嘅日子 嚟咗享和街嘅一間鋪頭細細嘅食越南菜嘅舖頭下午茶好抵食40蚊就有交易 我就叫咗個 自選三樣嘅 湯河粉 佢嘅 由藥材同埋牛骨淆製嘅 嘅非常好飲 小費 嗌咗捲蝦餅 有啲熱氣所以嗌咗個鹹柑桔 七喜 嚟飲下降下火 嗌咗佢最鍾意嘅牛油果奶昔 飲完都好飽 另外佢嗌咗個咖哩豬扒飯 個咖哩都好香椰汁味 豬扒份量多仲有豆卜添 咖哩都幾拿所以要飲凍飲茶攞咗一個越式法包 開手撕雞肉 好多豐富 一人一半就啱啱好喇 地舖嘅關係其實都幾方便出入 鋪頭細細卡位多都唔使需要排隊嘅 快靚正啦