2020-12-30 34 瀏覽
呢間相對新開,所以午餐時段都唔算特別多人。好耐之前去過銅鑼灣店,個人比較喜歡j呢間分店,因為相對多卡位梳化位,感覺闊落啲好坐啲。😗 --👉🏻 👉🏻 👉🏻 部分餐牌睇後面 👉🏻 👉🏻 👉🏻--🔥 極上和牛吃到飽 HK$208🐂 牛肉類澳洲M5和牛肩卷,我自己食到嘅有少少肥,但肥得黎食起黎牛嘅味道突出少少。 個人比較喜歡食安格斯牛板腱,脂肪平均,無咁油膩感。 🥢 火鍋配料個人特別喜歡佢嘅滑類, 干貝鮮魚漿、爽滑豬肉漿、真味牛肉漿等等。 相對丸類佢哋嘅味道比較新鮮同滑。 🥢 自取區餐廳外面自取區有丸類、蔬菜類、麵類、飲品類、雪糕、醬油等。丸類嚟講佢嘅選擇同配搭都算幾多, 同埋見佢啲款式俾人夾曬佢都算幾快就會補充返。飲品對大家最鍾意應該都係飲佢嘅冷泡茶。 🥣 鴛鴦湯 +HK$50🐂 牛大人紅燒牛肉鍋之前食過一次都點番,喜歡佢味道濃郁,越煮味道越香越重。 🍅 台灣濃香蕃茄鍋蕃茄味道係有,但唔算特別濃郁,所以相對紅燒牛肉,蕃茄整體味道無咁突出,所以呢款整蔬菜類好適合,食物嘅原味比較出啲。 --📌 另收加一服務費
呢間相對新開,所以午餐時段都唔算特別多人。
👉🏻 👉🏻 👉🏻 部分餐牌睇後面 👉🏻 👉🏻 👉🏻
🔥 極上和牛吃到飽 HK$208

🐂 牛肉類

🥢 火鍋配料

🥢 自取區

🥣 鴛鴦湯 +HK$50
🐂 牛大人紅燒牛肉鍋
之前食過一次都點番,喜歡佢味道濃郁,越煮味道越香越重。

🍅 台灣濃香蕃茄鍋

📌 另收加一服務費