2019-08-28 34 瀏覽
我個貓女郎😸朋友無魚不歡,未到週末已經話想食水煮魚,以為又係大堆辣椒酸菜嗰啲🌶🥬,佢話食開嗰間有辣🌶有唔辣,除咗魚好多小炒都好味,一定啱食喎🥢🍚呢間「滿江紅小甜甜」就係登打士街歐美廣場,中式農家菜🍀格局,入座剛有客人埋單,見到員工做嘢都好爽手,執好枱馬上就招呼我哋,服務唔錯🤩招牌雞皇好快就到,原來呢味雞🐔係凍食,濕濕地有個沙薑獻,雞件好滑、雞皮爽脆,配搭清新嘅青瓜,冰涼感就好似食沙律咁❄️好味👍👍👍䜴椒炒蜆好惹味,豉汁唔會太重手,肥美蜆肉飽滿無沙, 炒得又夠鑊氣,一食就停唔到口👍👍👍黃酒豬手個汁好開胃,小小甜小小酸夠曬入味,豬皮煙靱彈牙,有點食豬腳薑嘅感覺,認真正鮮茄小辣生魚鍋$238.- 大大煲,除了有魚食,啖湯仲好有魚味,有機芽菜鮮甜,蕃茄濃香🍅🍅🍅甜中帶辣,再食生魚片,入口清新冇泥味,肉質脆脆堅掂呀⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️襯口腔小小辣,食件金銀蒜蓉蒸勝瓜特別舒𣈱,新鮮勝瓜天然多汁,基本法金銀蒜蓉蒸永遠最出色😋食過呢幾樣,先知,真係唔係靜得川菜一味辣🌶架 ,呢個時候朋友問我要否菜肉生煎包、南瓜煎餅咁,真係估唔到呢度仲有風味點心,不過真係飽到食唔落了,一於留返下次再試😘

食過呢幾樣,先知[滿江紅小甜甜],真係唔係靜得川菜一味辣🌶架 ,呢個時候朋友問我要否菜肉生煎包、南瓜煎餅咁,真係估唔到呢度仲有風味點心,不過真係飽到食唔落了,一於留返下次再試😘