2017-10-29 105 瀏覽
泰式濕炒河 (牛)乾炒牛河就食得多,濕炒嘅就比較少食。原來都幾特別喎。酸酸地辣辣地,幾開胃!而且啲粉唔會碎濕濕,幾好味。而且店員好好,我哋原先點嘅係牛,食食吓先發覺點解嚟咗計,同左店員講佢都會同我地轉返,好好嘅服務精神。海南雞飯泰式嘅海南雞飯第一次食,不過味道都唔錯。好香嘅油飯未,一粒粒飯香甜鬆軟,雞肉又夠嫩滑,配埋秘製醬汁,好好味。串燒串燒係每次黎到都必點嘅。但係今日黎到, 先知原來要要三點後先有串燒, 可能姐姐仲未返工開檔,咁我哋唯有食咗海南雞同埋炒河先,再等姐姐返工。呢度嘅串燒真係冇得頂,獨特嘅沙嗲汁,香而不辣,帶出咗串燒嘅美味。就算唔係堂食, 行過都要買返幾串食先得^^
泰式濕炒河 (牛)
海南雞飯

串燒