👧🏻😋👅🍽✨串燒屋 (觀塘康寧道)-❣️樓底高又夠空曠, 枱之間又唔太逼, 所以燒野食唔會太焗❣️個爐兩邊有自動轉既齒輪, 完全岩晒懶人; 有小部份網燒又要反下佢有返D樂趣咁😂❣️串燒, 網燒, 炸物 (包括甜品), 雪櫃既前菜同甜品, 一應俱全❣️枱上有自助調味料, 椒鹽, 辣椒, 孜然粉, 岩鹽 任落, 仲有得拎蜜糖同honey mustard (勁好食, 必點)-🍢🍆🍖🍗🥩🥓🍤🍻🧃🍽2.5小時任飲任食星期一至四黃金時段 $238/位(七點前離座或九點後入座 $188/位)✨每人坐低先送一隻蒜蓉大扇貝, 勁 好 味 同鮮甜, 但呢個就得一隻冇得encore 😌✨泰式豬頸肉有香茅味好香又唔會太鹹✨迷你豆卜燒到完全乾水又唔油好正好似食緊薯片咁,冇耐性既我從來冇食過呢個質地😂 係自動燒既串燒屋先做到呢個效果✨農場雞腿肉好嫩滑!入面仲爆雞汁!✨厚切牛舌切到細細粒見個樣都唔認得, 但咬落就知, 真係厚身同爽口✨美國殼飼牛肋條用薑蔥醃好香,牛肋肉味重而有質感✨台灣一口腸甜甜地好好味, 都幾多黑椒✨檸檬蒠米水好清新, 我勁隊左三杯😂 唔甜又清熱氣; 仲有洛神花茶同無糖茶都正✨當然都有常見既啤酒同汽水✨甜
👧🏻😋👅🍽✨
串燒屋 (觀塘康寧道)
❣️樓底高又夠空曠, 枱之間又唔太逼, 所以燒野食唔會太焗
🍢🍆🍖🍗🥩🥓🍤🍻🧃🍽
2.5小時任飲任食
星期一至四黃金時段 $238/位
(七點前離座或九點後入座 $188/位)
✨泰式豬頸肉有香茅味好香又唔會太鹹
✨農場雞腿肉好嫩滑!入面仲爆雞汁!
✨美國殼飼牛肋條用薑蔥醃好香,牛肋肉味重而有質感
✨台灣一口腸甜甜地好好味, 都幾多黑椒
✨當然都有常見既啤酒同汽水
甜品方面食左炸鮮奶同香蕉仔, 都幾好食, 仲有雪櫃既三種味泡芙(朱古力, 士多啤梨, 抹茶), 不過留到最尾食太飽喇🤣 甜品戰鬥者要留肚!
加一服務費