2015-12-02 361 瀏覽
.............推介😇 泰皇咖哩炒海鮮 $198👍👍👍👍👍💋 (5分滿分).............今日接媽媽來#九龍城#kowlooncity 食#泰國菜#thaifood我都係第一次去九龍城 為左食 去邊都得啦😈係金鐘塔111巴士直達 非常方便哦😇#泰國 咖哩 其實每次都一定叫#咖哩#curry :吾係辣啦😚 吾似印度菜咁濃味 吾似日本菜甜甜地 好好食 但吾太似泰國咖哩 有帶點香港人既元素😂咖哩中加有#雞蛋 勁正😍好似撈蛋咁 有點似蛋花湯 又有點似星座冰室既蕃茄蛋湯底 但依個係泰國風味既咖哩蛋湯🙈#蛋控一定中意 我當湯咁飲晒所有汁😂#海鮮#seafood:有二隻#大蝦 三件#青口 三件#大蜆 無限既#鮮魷 同 #青椒#洋蔥好正💓勁多海鮮 一上台 兩似人頭咁大碟上 勁豪氣✌😍我同媽媽清晒😊 係明白有幾好食啦 雖然大部分係我食.............推介😇 泰國薄餅 👍👍👍👍💋 (5分滿分).............嘩!!!勁香😂😂😂😂😂😂😂😍😍阿媽未見到都話好香 一陣陣好香既牛油味埋黎🙈#薄餅#pizza :好香好濃厚的牛油香 係蘇皮! 勁開心😍💋就算我掛住影相影到凍晒都
.............
推介😇 泰皇咖哩炒海鮮 $198👍👍👍👍👍💋 (5分滿分)

#泰國 咖哩 其實每次都一定叫
#咖哩#curry :
#海鮮#seafood:
好正💓勁多海鮮 一上台 兩似人頭咁大碟上 勁豪氣✌😍
我同媽媽清晒😊 係明白有幾好食啦 雖然大部分係我食

.............
推介😇 泰國薄餅 👍👍👍👍💋 (5分滿分)
嘩!!!勁香😂😂😂😂😂😂😂😍😍
阿媽未見到都話好香 一陣陣好香既牛油味埋黎🙈
#薄餅#pizza :
好香好濃厚的牛油香 係蘇皮! 勁開心😍💋就算我掛住影相影到凍晒都好好食😂仲好鬆軟同鬆化嫁
每次有2塊 但2塊其實吾夠喉 要安哥😉
2015-09-08
15 分鐘 (堂食)