2021-08-04
食燒肉放題真係比較鐘意梗反韓式烤肉,貪佢有大量泡菜生菜🥬夾嚟食,感覺無甘油好膩之餘,罪惡感(肥)無甘高甘🤣平日一至四去食晚市🌟$278包汽水任飲,另加$68升級會多左加拿大3A 雪花牛同prime雪花牛、帆立貝、帶子、法式羊架同紅炆牛肋骨加左錢梗係狂叫貴個2款黑碟裝嘅牛肉,都有試到牛舌同特級牛頸脊,牛舌幾高質,不過都係加拿大3A 雪花牛同prime雪花牛最好食😋牛油脂夠又有牛肉甜味豬肉只試左黑毛豬腩,好食不過太邪惡啦,就轉戰海鮮類,帆立貝好食👍🏻上面有少少蒜蓉,燒起上嚟更惹味,鮮魷魚好新鮮已經𠝹左花 ,燒好就會自動卷得好靚😚青口好大隻厚肉熟食就叫左海鮮煎蔥餅同紅炆牛肋骨,煎餅個邊好脆口,牛肋骨有4大舊偏甜口幾好味其實仲想試韓式炒粉絲,不過好飽,真係食唔落唔想做大晒鬼🙈唯有下次試💖