2023-06-08
一入到嚟就會聽到牛品之歌🎼 佢有個電視介紹牛品和播放餐廳嘅主題曲,不過你哋可以放心食嘢期間聽到嘅都係平時聽開嘅台灣歌曲,並不是成個晚餐都係聽住個主題曲啊😆有2個套餐選擇,牛上品和牛極品兩個套餐相差$40左右,牛極品係多幾款肉既款式選擇我就係叫左牛極品( 17:00-18:30入座 $219 )有10款湯底😍 有辣有唔辣,亦有一些養生嘅湯底🍲我就加咗$50要個鴛鴦湯底,就簡左牛品一品鍋和元氣養生鍋🍲元氣養生鍋入面係好足料又養生,係有多塊大大又嫩滑的雞件,也有些藥材係入面,有種清甜味🍲牛品一品鍋湯底以牛骨、牛腩、瑤柱、藥材、黑胡椒等熬足8小時,充滿牛味🐮🐮牛類▷美國頂級肩胛肉▷安格斯牛板腱▷牛舌片▷精選美國牛胸腹每一款都牛都好新鮮同有光澤👍🏽 牛味十足🧡自助專區選擇多元化呀😍 配料有超過20款選擇,大部分係台灣直送😍 例如有小王子麵、墨汁花枝丸、台灣百頁豆腐、台灣燕餃等等有多台灣嘅小食,係等野食熟既時間可以食住先😆不得不提我最喜歡的係自製甜品區位置可以自己自製芋園仙草甜品🍮有多不同的配料,有寒天、薏米、西米、椰果、紅豆、綠茶凍、紫米、芋園和仙草想食幾多可以自己控制😆 正正
有2個套餐選擇,牛上品和牛極品
▷精選美國牛胸腹
每一款都牛都好新鮮同有光澤👍🏽 牛味十足🧡
自助專區選擇多元化呀😍
配料有超過20款選擇,大部分係台灣直送😍
例如有小王子麵、墨汁花枝丸、台灣百頁豆腐、台灣燕餃等等
有多台灣嘅小食,係等野食熟既時間可以食住先😆
不得不提我最喜歡的係自製甜品區位置
可以自己自製芋園仙草甜品🍮