2021-03-30
別在最能吃苦的年紀,選擇了安穩,吃得辣中辣,方為人上人!無論咩天氣都無減我對打邊爐既愛,今次揀咗位於佐敦莊士倫敦廣場地下既《十二鍋》,有12款湯底任君選擇,而且一人一鍋唔使食人口水尾,夠晒衛生呀😉台式麻辣鍋🌶 $115無辣不歡嘅朋友一定要試呢個台式麻辣鍋!麻辣湯底勁惹味,食落有花椒八角嘅香味,配料都好豐富,金菇、娃娃菜、鴨血、枝竹、粉絲等等全部都勁入味,麻麻香香食到停唔到口😜現切封門柳 $98食落好有牛香味,肉質嫩滑,厚度適中😍份量同味道對得住價錢!打邊爐點少得凍飲,飲品方面都好多選擇!今次我哋叫咗香芒奶雪同埋荔枝梳打🥰🥰香芒奶雪係綿綿嘅沙冰飲品,飲落芒果味好重,香香甜甜,又冰涼,係食麻辣火鍋嘅最街拍檔🥰而荔枝梳打都唔錯,飲落好清新既荔枝味,甜到啱啱好,正!除咗火鍋之外仲有好多台式小食可以叫,但係因為我哋今次實在太飽留返下次再嚟試過啦☺️
台式麻辣鍋🌶 $115
現切封門柳 $98
食落好有牛香味,肉質嫩滑,厚度適中😍份量同味道對得住價錢!
打邊爐點少得凍飲,飲品方面都好多選擇!
而荔枝梳打都唔錯,飲落好清新既荔枝味,甜到啱啱好,正!