餐廳: 一遊
資訊:

2008-07-03 16 瀏覽
又係放Church日本菜時間。@阿士厘道/@諾士佛臺之間,揀左後者。一入到去,反正唔算好肚餓,先黎杯荔枝特飲*(問過Server意見,結果真係好好飲椰果同荔枝好夾,荔枝仲帶到椰果隻味, 如果飲白桃味可能Peach味就搶晒了>.<")之後叫左客牛舌 ~ $十幾廿蚊一串得三舊其實都ok貴,但好入味=]而且仲好熱,最重要既係......唔韌=]Then又叫左個忌廉蟹餅,心諗:你兩舊唔會食得飽我卦......點知@@" 雖則忌廉好滑好香兼且蟹肉味唔搶,但兩個,真係夠數啦。(有樣野想讚下佢,佢會見到你個樣,唔駛你叫,即刻幫你追野食, 當你想叫人催既時候,佢已經同你講個食物既烹調進度)仲諗住食多串串燒Tim><"PS:佢本身星期日唔開Gar,係母親節有客Request先開, 我呢D Walk-in 客咁Arm又食到,真係感恩呢=]
又係放Church日本菜時間。
@阿士厘道/@諾士佛臺之間,揀左後者。

一入到去,反正唔算好肚餓,先黎杯荔枝特飲*
(問過Server意見,結果真係好好飲
椰果同荔枝好夾,荔枝仲帶到椰果隻味,
如果飲白桃味可能Peach味就搶晒了>.<")
最重要既係......唔韌=]

當你想叫人催既時候,佢已經同你講個食物既烹調進度

仲諗住食多串串燒Tim><"

我呢D Walk-in 客咁Arm又食到,真係感恩呢=]