好掛住日本,好掛住日本!今次嚟到佐賀燒肉谷日式燒烤放題專門店‼️呢度主打100分鐘,燒肉任食!呢度最出名 就係日本九州佐賀縣農場空運直送嘅「一頭牛」佐賀和牛🐄即係原隻牛空運到港,再嚟到香港分切唔同嘅部位,保證新鮮🥩我自己最鍾意食牛嘅部位係澳洲嘅上級牛胸肉,啲油脂比例啱啱好,好味到暈😆當然仲有好多唔同部位俾你揀,滿足唔同人嘅口味!撞啱痛風海鮮祭呢,除咗燒肉仲可以試到四月推出嘅期間限定,試到好多唔同嘅海鮮!包括日本蠔、牙帶魚、白鱔、虎蝦、蟶子、鮑魚仲有帆立貝添啊😋其實仲有好多,不過我記錄唔晒啦~題外話職員好有心機會過嚟協助你燒同話俾你知應該點先,保證每樣食物都可以最佳狀態送到入你口😂仲有自助吧,菜同埋其他食物自己任拎,因為我係食LV4套餐,所以清酒同生啤可以任飲😋真係會勁滿足,食飽飽仲有雪糕送添😳👍#yakinikuguu #佐賀燒肉谷 #日式燒肉 #燒肉放題 #痛風海鮮祭 #期間限定@guu_yakiniku
好掛住日本,好掛住日本!
今次嚟到佐賀燒肉谷日式燒烤放題專門店‼️
呢度主打100分鐘,燒肉任食!
真係會勁滿足,食飽飽仲有雪糕送添😳👍

@guu_yakiniku
2024-04-11