2021-04-17
$1芝士蛋糕方題🍰甜品控聽到都心心眼😻只要叫個dinner set +$1 就可以任食8️⃣-🔟款蛋糕😆😆餐廳晚晚都幾full下🙈建議大家打電話book枱😚😚-🍝海鮮忌廉扁麵配挪威煙三文魚 ($118)唔好睇個碟洞好似好細😮其實佢好有深度😂😂意粉份量都幾多下🙌🏽食完超飽😋😋意粉好creamy之如 扁麵軟硬度啱啱好 口感少少煙韌🤩🤩入面仲有大量蜆肉同魷魚🦑 非常足料 煙三文都大大塊😎😎性價比高❤️❤️🧸+$48轉Dinner set🧸包湯加飲品🦐迷你櫻花蝦濃湯 濃味餐湯好香滑 特別嘅係個湯辣辣哋 又幾好飲😋🍍菠蘿柚子梳打 (跟餐 +$15)$1芝士蛋糕方題🙀聽到都覺得好吸引😈😈見佢咁平係咪驚會伏❗️❗️❗️唔洗怕 ❗️❗️❗️餐廳嘅蛋糕全部都係由日本福岡直送🇯🇵✈️味道幾高質😋😋特別係啲芝士蛋糕🍰💕口感紮實亦好香滑🥰🥰甜到剛剛好小編同朋友兩個人總共食咗9件😆🐽-而當日總共有8️⃣款蛋糕👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼🧀芝士蛋糕系列🧀❥日式原味芝士蛋糕❥朱古力芝士蛋糕❥抹茶芝士蛋糕❥柚子芝士蛋糕❥富士蘋果芝士蛋糕-🍰忌廉海綿蛋糕系列🍰✿Tiramisu ✿伯爵茶蛋糕✿抹茶紅豆蛋糕✨小編推薦✨🥇柚子日式芝士蛋糕 -
餐廳晚晚都幾full下🙈建議大家打電話book枱😚😚
🍝海鮮忌廉扁麵配挪威煙三文魚 ($118)
🧸+$48轉Dinner set🧸包湯加飲品
🦐迷你櫻花蝦濃湯
濃味餐湯好香滑 特別嘅係個湯辣辣哋 又幾好飲😋
🍍菠蘿柚子梳打 (跟餐 +$15)
$1芝士蛋糕方題🙀聽到都覺得好吸引😈😈
✿伯爵茶蛋糕
✿抹茶紅豆蛋糕
✨小編推薦✨
🥇柚子日式芝士蛋糕
- 甜甜地好fresh嘅味道,係enore咗嘅蛋糕
🥈抹茶日式芝士蛋糕
- 食得出好香濃嘅抹茶味🍵同時又保留到芝士蛋糕嘅味道
🥉富士蘋果日式芝士蛋糕
- 好有驚喜😻原本以為蘋果芝士蛋糕會怪怪地🙈🙈點知幾好味😆仲有粒粒蘋果肉🍎口感偏似淋
🏅日式原味芝士蛋糕
提提大家 $1放題只會做到4月尾 想試就快啲book定位❣️❣️❣️