2009-02-22
約了 保險 agent B.L. 在旺角食 lunch, 順便傾保單轉名事宜原本打算食11樓 笑笑, 但到了樓下收到八折coupon, 咁友人 就選擇左呢到試下去到人唔多, 始終平日 1 點幾裝修唔錯既, 都幾討好 & 整齊 睇到 set lunch 由 $28 至 $42 不等 送凍檸蜜, 前菜, salad & Jelly叫了一個 鰻魚飯 set $38salad 賣相 ok 既, 不過真係菜 & salad sauce only, 有d dry主菜等左1x分鐘先有, 不過唔覺得好熱鰻魚分量唔多, 比吉野家仲要少dd味道... 一般啦問題係d飯, 分量少左dd雖然係日式珍珠米, 但煮到好乾身, 加上唔夠熱, 口感唔得 加上鰻魚飯汁唔多, 又無其他配料.. 更加突出d飯既缺點jelly 係紫色既, 唔知係咩味, 又無奶提供.....服務就幾好既, 送main dish 會用 餐車, 好似 比較有系統既感覺八折左2個人都係 6x元, 一般啦
去到人唔多, 始終平日 1 點幾
裝修唔錯既, 都幾討好 & 整齊
叫了一個 鰻魚飯 set $38
主菜等左1x分鐘先有, 不過唔覺得好熱
鰻魚分量唔多, 比吉野家仲要少dd
味道... 一般啦
問題係d飯, 分量少左dd
雖然係日式珍珠米, 但煮到好乾身, 加上唔夠熱, 口感唔得
加上鰻魚飯汁唔多, 又無其他配料.. 更加突出d飯既缺點
jelly 係紫色既, 唔知係咩味, 又無奶提供.....
八折左2個人都係 6x元, 一般啦