2008-06-17
兩個人叫左黃金蝦, 灼腰潤, 金銀蛋白菜仔, 再加多一個白粥.灼腰潤: 鮮甜唔會過熟, 加埋d蔥點豉油好味.金銀蛋白菜仔: 今日d白菜仔好甜, 好爽.黃金蝦: 等左好耐先上, 可能因為幾枱一次過做. 今次炸得唔夠脆, 但係最新鮮熱辣既一次, 鹹蛋推得薄, 好夠味, 同埋今次d蝦肉幾爽.另順帶提一提, 灼魚皮以後只係星期五, 六, 日先供應, 其他日子係無得食.講到服務, 其實一向都唔覺得有乜問題, 呀姐有問必答, 見我地d野未齊, 又會好主動咁問仲有乜餸未到. 同埋今次見到加多左兩個新呀姐, 相信會好d.另有關搭枱問題, 去到呢間食飯, 其實係預左, 同埋就算你一早book好位, 去到都一定要等, 始終間舖地方細, 大枱只得三張, 同埋又係做街坊生意, 好難將佢地同大酒樓比較. 加上好多時搭枱既人都好無品, 只顧自己, 明明可以移入少少等出面鬆動d, 但都唔理, 到呀姐叫佢地幫手移一移, 都當聽唔到. 又或者死霸多一個位0黎放野. 其實0黎得呢到食, 都無預會坐得舒服同埋坐得耐, 都係想平平地食餐街坊飯, 絕對相信價錢同埋質數係成正比既.
灼腰潤: 鮮甜唔會過熟, 加埋d蔥點豉油好味.
金銀蛋白菜仔: 今日d白菜仔好甜, 好爽.