2023-06-26
位於厚福街既日本餐廳佢哋主打係漢堡扒 仲要係由鐵板即場燒嗰隻😍好吸引 而且唔少post都有宣傳過 但係呢日我同我朋友都要翻Office😹 超級怕好大油煙味 所以就無食到🥲 下次一定要食!儘管如此 我哋兩個叫左佢哋d飯丼都好不錯架仲以為中午時段會超多人排隊 點知完全唔洗等位 仲要入到去都唔係滿嗮▫️月見味增牛肉丼飯($68)d牛肉同埋雜菌份量都超級多 真係同飯既份量差唔多1:1 唔誇張🤓 呢個價錢 真係性價比超高 無咩可以挑剔 牛肉係平時打邊爐嗰隻肥牛 少少肥但可以接受的 個牛肉汁超多 配埋個月見蛋黃😍 真係每一粒飯都有都有沾到汁 唔會太乾 汁應該係日本味增/鰹魚汁 隔離仲有唔少既金針菇同埋北菇 超級索汁😜👍🏻▫️芝士泡豚丼飯($68)我朋友就叫左泡菜豬肉 我詩左一舊 覺得味道不錯 少少辣 味道係超級香濃既泡菜味 仲有唔少既京蔥炒埋一齊🤩 可惜我覺得佢芝士份量唔係太多 無咩拉絲最後呢個餐係包野飲既 汽水就唔洗額外加錢🥤同埋留意返餐廳係會收加一服務費味道:🍔🍔🍔🍔/5 📍 福岡漢堡扒 (厚福街) (尖沙咀)地址:尖沙咀厚福街11號地下A號舖
佢哋主打係漢堡扒 仲要係由鐵板即場燒嗰隻😍
好吸引 而且唔少post都有宣傳過
但係呢日我同我朋友都要翻Office😹
超級怕好大油煙味 所以就無食到🥲 下次一定要食!
儘管如此 我哋兩個叫左佢哋d飯丼都好不錯架
▫️月見味增牛肉丼飯($68)
牛肉係平時打邊爐嗰隻肥牛 少少肥但可以接受的
▫️芝士泡豚丼飯($68)
最後呢個餐係包野飲既 汽水就唔洗額外加錢🥤
同埋留意返餐廳係會收加一服務費
味道:🍔🍔🍔🍔/5
📍 福岡漢堡扒 (厚福街) (尖沙咀)
地址:尖沙咀厚福街11號地下A號舖