2019-06-23 304 瀏覽
頂癮泰國海南雞🐔▫️Tea Set -水門雞飯 $40個飯就比較迷你 如果好肚餓咁去 應該唔夠飽...😟雞肉唔算好嫩好滑 油飯同樣地不過不失咁啦 而個湯就比較重胡椒味 個人就覺得麻麻(>人<;)▫️香辣鳳爪沙律 $38酸酸辣辣咁好開胃 份量都頗多 又係好難會唔好食既野食 推介😋▫️泰式炒通菜 $40唔知點解好中意食炒通菜 所以去到邊都會叫 今次就適合重口味人士🤤蒜蓉再加辣椒等等炒埋一齊 已經好好味 好難會難食LOL 而且份量都幾大 絕對夠2個人share食🥰▫️芒果糯米飯 $58比較失望 未食過咁既芒果糯米飯 因為個質感太黏 唔知點解好似食梗粽咁....雖然個芒果睇落個樣好生 但好好彩地並非如此既(´-ω-`)唔係話特別甜好多汁個種 不過又唔會酸(>人<;)▫️凍泰式奶茶 茶味濃 同其他泰式野飲一樣 都係在小小偏甜 不過對於重口味既我覺得岩岩好keke🤩 #eatwifcathy_泰式 #eatwifcathy_大埔 #大埔 #大埔美食
頂癮泰國海南雞🐔
▫️Tea Set -水門雞飯 $40