2018-06-05
生日飯想夠出位,食得夠豪夠架勢?前排就同小胖女加友人一齊去食尖沙咀the one樓上既The Point,勁食大大隻龍蝦pizza, 一眾人好快就黎到餐廳門口排位,晚飯時間特別多人,各位要早小小黎拎位啦,先開始梗係要叫個凱撒沙津做頭盤啦,份量夠哂4人食用,食完清新野,當然要叫返個香蒜辣椒白酒煮大蜆黎吊下癮,味道帶勁,小小辣,壓軸出場啦,餐廳鎮店名菜龍蝦pizza,原隻龍蝦向個pizza面,一隻唔夠?唔怕另外pizza入又面都係好多龍蝦肉,份量一定吹夠,蝦肉夠哂鮮甜,保證在場人士一定食到龍蝦肉其他主食當然要有啦卡邦尼意粉同意大利海鮮湯飯都可以一食,湯飯入面係有好多正海鮮架話到明生日飯,雖然無買生日蛋糕(龍蝦pizza算唔算?)點都要準備小蠟燭比人吹既,事先同餐廳店員講左,為我地送上左生日版甜品一份,夠哂貼心
事先同餐廳店員講左,為我地送上左生日版甜品一份,夠哂貼心