2021-08-02 53 瀏覽
村爺爺係油麻地出名好多人都知,平時我地喪排主店,原來隔兩間舖有車仔麵都係會佢地既!所以我地就入左去比較之下,車仔麵確係少人啲,但keep住有人黎食,食得快走得快,人來人往不過今日有啲失望 龍蝦已經賣哂喇!唯有叫龍蝦湯外,我地叫其他野食店員哥哥姐姐好好招呼,一入舖已經比位你,又教你點嗌,未龍派可以係張紙圈低又得款式都幾多,望入去仲好乾淨我地兩個人,分別叫左南乳雞翼、豬手、咖哩魷魚、豬皮、魚皮餃、豬腸、牛筋條、牛栢葉,再加個油麵我想講,每味餸都好!好!食!平時好少見到有南乳雞翼食,好驚喜既係,除左香脆不在話下,仲係好入味添呀!魚皮餃都係令我好驚喜,因為佢唔係我地平時買個啲魚皮餃,餃皮連餡我都覺得好好味其實配料都好食,但太多字驚你地嫌悶同場食客仲有猛咁讚龍蝦湯好飲,仲問可唔可以淨買湯底添呀不過原來係唔得既$60四餸餐連野飲,真係冇野好彈囉 超抵食

款式都幾多,望入去仲好乾淨

我想講,每味餸都好!好!食!
其實配料都好食,但太多字驚你地嫌悶
同場食客仲有猛咁讚龍蝦湯好飲,仲問可唔可以淨買湯底添呀
不過原來係唔得既
$60四餸餐連野飲,真係冇野好彈囉 超抵食