2021-02-06
本身同朋友mark 左有間餐廳想食,但實在太多人,唯有轉陣🙈臨時臨急搵間餐,係網上搵左間評價幾好既西餐😆係地鐵行去都唔算遠,跟住openrice 地圖行都係一條直路,10分鐘可以到👍🏻2 點幾去到人流唔算多,得幾枱客人。我叫左🦐龍蝦意粉($198),6oz green tea latte ,朋友叫左hunt breakfast ($138),6oz chocolate 。 意粉份量都算多,但龍蝦肉就好少🥲,只係得幾舊,而且意粉個汁都偏淡,所以整體來講個意粉CP值偏低。😖hunt breakfast 其實都係all day breakfast,入面有炒蛋、腸、菠蘿、蕃茄、菜同埋ham 。份量都算多,味道正常,冇咩特別。呢間餐廳其實食物質素唔太差,但主要都係食環境同埋打下卡,如果再去觀塘應該會去試吓其他餐廳🙊
臨時臨急搵間餐,係網上搵左間評價幾好既西餐😆
2 點幾去到人流唔算多,得幾枱客人。