2015-09-17
今次食呢個buffet , 價錢唔貴好多野食, 但唔係d真係好矜貴既野, 不過每樣食少少到最尾勁飽都未試得哂 食buffet第一輪當然食刺身、海鮮先啦刺身唔係即切係已經切好, 不過擺得幾靚, 甜蝦食落真係鮮甜, 有驚喜!蟹腳、翡翠螺都係必食之一, 但係估唔到佢有龍蝦, 仲要任食沙律吧有d係已經撈好, 亦有d沙律菜可以自己加醬汁, 蟹籽沙律同長通粉沙律都好食!有d其他前菜一份份, 香橙鴨胸、煙三文魚、HAM、鵝肝批好味!串燒、西班牙海鮮、海鮮飯, 見佢係有廚師即煮, 所以試下, 呢幾樣都好好食!!牛同雞串燒燒完熱辣辣好juicy, 好過出面食細細串乾爭爭果d西班牙海鮮又係即煮, 帶子必食!佢煮到剛剛熟, 入面好滑好有帶子味, 我encore左兩次!本來無打算食海鮮飯, 驚太飽食唔到其他野, 但佢即煮好香甜品大部分都好好味, 葡撻細細件一口一個, 個皮好酥脆而佢係食哈根大師雪糕嫁, 仲要有流心朱古力, 食兩杯飽到不得了!
食buffet第一輪當然食刺身、海鮮先啦
蟹腳、翡翠螺都係必食之一, 但係估唔到佢有龍蝦, 仲要任食
本來無打算食海鮮飯, 驚太飽食唔到其他野, 但佢即煮好香
甜品大部分都好好味, 葡撻細細件一口一個, 個皮好酥脆