餐廳環境:幾有格調既一間cafe,座位闊落,仲有靚靚壁畫可以打卡!有露天座位,不過我去個日就無開,好可惜。烏卒卒火山鰻魚櫻花蝦飯好sad😭,食左先知原來火山頂個蛋黃要趁熱嗰陣整爆佢先會有火山爆發嘅效果🌋💔,建議員工送餐嗰陣可以俾個小提示客人。面個浸泡係用蛋白加墨魚汁整,食落少少甜。個飯夠味,櫻花蝦都夠鹹。食到最後都係整走左啲泡黎食🤣,因為泡泡加飯始終都係怪怪地,不過淨係用嚟打卡都值回票價!泡菜雞肉薄餅 雞肉醃得好入味,我最怕啲Pizza焗到好乾,但呢個無論係雞肉定係餅底都唔乾。仲有厚厚嘅芝士係面🧀,正!海鮮意粉配炸軟殼蟹麵質唔錯,配料有蝦、小墨魚同帶子,味道不過不失。軟殼蟹就略嫌唔夠脆,蝦都唔算好新鮮。Baileys特濃朱古力芝士奶蓋朱古力味夠香濃,Baileys味較淡,對於酒量唔太好既人黎講應該岩岩好。我就...haaaaa可以濃返啲。用黎打卡都幾靚。Baileys焦糖咖啡芝士奶蓋呢杯有啲失望,焦糖咖啡同Baileys嘅味都唔夠。賣相都唔係特別吸引。好想再去,試埋舊雲同其他嘢食,好吸引呀!💛💛💛💛💛

海鮮意粉配炸軟殼蟹

海鮮意粉配炸軟殼蟹

Baileys焦糖咖啡芝士奶蓋

Baileys焦糖咖啡芝士奶蓋

好想再去,試埋舊雲同其他嘢食,好吸引呀!

💛💛💛💛💛