想去旺角區搵泰國野食,見哩間又平又高評分就決定黎食~尋晚同朋友放工過黎,weekday無咩人食唔駛等位!order完上野唔算快,正合我意,唔趕時間!不過後來發現原來係miss order,叫左四樣野可以miss 2樣,會唔會過份左D?海南雞飯,普通到不得了,D油飯唔油,唔油可能係好事,但唔match海南雞囉,雞無味,唯一好既係肉質都幾嫩,但點既醬好怪,甜甜地咁,正宗唔係有幾隻醬點架咩?就算唔係我諗都唔係哩隻醬囉,好失望!青咖喱雞翼法包,咖喱唔辣,又係無味,連少少椰汁味都好似無,D汁又勁稀,點包完全唔適合,又一失望!蝦餅係唯一可接受既,唔難食,但都係不怎麼樣!總括黎講哩餐真係好失望,令我對openrice既食評失去哂信心囉!唯一可以話每個人既口味唔同啦!
想去旺角區搵泰國野食,見哩間又平又高評分就決定黎食~
尋晚同朋友放工過黎,weekday無咩人食唔駛等位!
蝦餅係唯一可接受既,唔難食,但都係不怎麼樣!