#屯門美食 點滾鮮點心火鍋 🔥一個價錢~兩種享受!🤩🤩又可以打邊爐🥘又有點心食真係啱曬我💯呢間店係屯門時代廣場,新開業幾個月終於約到朋友去食啦,真係超級期待!😝😝😝未食野前,我想講佢啲座位好正,差唔多每枱都有部電視機仔🖥️,原來可以自己連線播片😯邊睇邊食超嘆💁🏻‍♀️,而且每張枱都好闊落,空間感十足,唔洗迫住聽隔離枱啲人講嘢🤣🤣🤣😋講返食物選擇非常多,湯底都好多款,我揀咗鴛鴦鍋🍍鮮甜鳳梨鮮蕃茄濃湯底🐤養生雞湯底味,有枸杞、蟲草花和桂圓等,十分足料🐮牛類肉質非常好,選用澳洲無激素牛,肉味香濃,咬落又唔會韌🥩澳洲純血和牛🥩精選牛板腱🥩安格斯特級牛肉🥩澳洲Q彈牛五花趾🥩牛舌芯另外有豬梅花,雞腿肉等等,海鮮方面有青口、魷魚、扇貝🦐海蝦大大隻爽口彈牙任食點心✨全部即叫即蒸叉燒包、鮮蝦餃、菜苗餃、蠔皇鮮竹卷,仲有鹹水角係必食呀!好好食🤤🤤🤤細個去茶樓係好鐘意食呢啲點心,如果有煎堆就更加正!!🔸多款台式小食有酥炸花枝丸、台灣腸、鴨血、台灣肉燥飯等🔸飲品除咗茶同汽水、仲有好多特色飲品,如紅豆薏仁水、仙草爽、石榴檸檬、蜜瓜奶茶等🔸自助區多款蔬菜、丸類、熟食自家製甜品,包括有芒果布甸、西米露、芒果糯米糍,Hä

呢間店係屯門時代廣場,新開業幾個月
終於約到朋友去食啦,真係超級期待!😝😝😝

🐮牛類肉質非常好,選用澳洲無激素牛,肉味香濃,咬落又唔會韌

任食點心✨全部即叫即蒸

🔸多款台式小食有酥炸花枝丸、台灣腸、鴨血、台灣肉燥飯等
🔸自助區多款蔬菜、丸類、熟食
自家製甜品,包括有芒果布甸、西米露、芒果糯米糍,Häagen-Dazs雪糕(每人一杯自選口味)

🙆🏻‍♀️今餐真係好滿足,食咗超級多款點心,我呢個至尊澳洲和牛火鍋餐(120分鐘)😋😋😋任食真係幾抵,我見8點半後入座仲抵食,💰價錢平啲仲免加一,早啲時間食二人同行都有85折,性價比好高👍🏻