2021-09-15 265 瀏覽
連加一每位$13O有韓式燒烤,中式火煱食材,仲有多款熱盆食物,拾幾樣餐前涼菜,七彩繽紛嘅精緻甜品,加上N種各式包括酒精,健康,或吾健康嘅冷熱飲品,在兩小時任你飲,任你食吾帶靚媽,同仔仔去食就真係對吾住自己,點知食完之後至發覺係對吾住佢兩位,原來呢間食店出品你重量不重質,食物品種如天上繁星,睇都睇吾晒,数都数吾晒,但無一樣食物係,可以叫做美味,如果對食物無要求,或者已失去味覺人仕,呢間食店一定係五星級評分,可是就算連我呢個肥佬都啃得落嘅靚媽,對呢度提供嘅食物,都有彈無讚,仔仔仲惨就算佢每樣食物攞少少試味,都攪到成枱咁多,而佢又係惜食之人,從浪費食材,真係難為咗佢兩位為咗肥爸呢個中伏的選擇,而吃了一餐劣食,在此肥爸向靚媽及仔仔講句soyy