2022-07-08
🥢 東京超人氣餐廳,秉承江戶時代醬汁傳統,默默發展成而家喺東京非常知名嘅一間丼飯舖頭,嚟到香港當然要慕名去試一試啦👍🏻 經過餐廳門口已經聞到一陣好香嘅炸物味道,未入去都已經會俾佢裏面嘅味道吸引想入去食,好彩平日夜晚未到七點嘅時候唔係好多人排隊所以今次唔使等位就即刻入去食,食完出嚟已經有六七組人喺度等緊位⏳ 每一份定食都係用心製造,現場有幾位師傅即叫即炸,佢哋咁俾心機我哋當然願意等啦 ✨ 迷你天丼 ➕ 冷稻庭烏冬 $118作為一個為食嘅foodie,梗係想飯同烏冬一齊試下啦,所以今次order咗呢個set,先講烏冬,每一條烏冬都非常滑嘟嘟加埋落個凍嘅烏冬汁甜甜地帶少少鰹魚味非常好食,而個天丼上面每一樣炸物都好食,佢連塊紫菜同溫泉蛋都輕輕上左炸粉,最特出嘅係個飯底其實係加咗佢哋嘅招牌燒汁,撈埋溫泉蛋個蛋黃成本飯好濃郁好好味!!
✨ 迷你天丼 ➕ 冷稻庭烏冬 $118