2019-05-04 1413 瀏覽
為咗慶祝生日,又想試新嘢結果揀咗呢間steak house一去到,去bar area,試咗個cocktail先,外型有趣,而且又幾好飲,傾下計然後就去主餐區食嘢叫咗枝酒,6個人,一杯杯叫唔抵。。。一枝啦!頭盤叫咗個帶子刺身的,好好味 但大家要留意呢度的portion 偏大,要好好plan 點叫main course 6 個人share 2 大塊扒 (total 60oz),果然係steak house , 肉質好得,煮得ok 至於配菜嘛,就不過不失啦甜品就叫咗baked Alaska, 點火果刻的確好震撼,但甜品本身太多cream, 唔係好合我胃口服務方面都細心,見我哋食到對手汙糟咗,會自動拿溼手巾過嚟,對答亦得體有禮,都熟個menu,問咩基本上都答到裝修不用說,新淨,我哋坐窗口位就比較暗,但其實其他位都好光猛。。以香港standard 來說空間感算大,以大檯為主,都好family friendly樓底夠高,唔洗好大聲講嘢
為咗慶祝生日,又想試新嘢
結果揀咗呢間steak house

然後就去主餐區食嘢
叫咗枝酒,6個人,一杯杯叫唔抵。。。一枝啦!

頭盤叫咗個帶子刺身的,好好味

main course 6 個人share 2

至於配菜嘛,就不過不失啦

樓底夠高,唔洗好大聲講嘢