2020-09-21
黃店地圖💛 今次試左位於中環樓上鋪既the balcony我地叫左個2人套餐 ($638)前菜有得揀兩款 我地揀左 凍八爪魚配牛油果蕃茄醬好酸好開胃既一份前菜!八爪魚都唔會煮到太耐 但唔太好酸既人應該會覺得太酸😂同法式焗田螺配黑松露及日式芥末薯蓉呢個薯蓉真係好出色,田螺陣味落曬薯蓉入面!覺得係成餐飯既highlight 🤣-而主菜就叫左慢煮羊膝意大利粉羊膝煮得1d都唔老,同時都唔會好重蘇味,食落去好香好有咬口,配埋意粉食又可以吸埋d肉汁,正🤣同新西蘭鱈魚配泡菜薯蓉鱈魚一出黎果下真係好香,煎得恰到好處,1d都唔老 但我地就麻麻個泡菜薯蓉🤡 本身兩樣都好中意食 但夾埋就好似有少少怪最後仲有精美甜品拼盆 有opera 奶凍同雪糕 雪糕係薑味令我都幾卻步🤣 甜品質素就不過不失啦但係如果係有少少趕時間/ 好餓既朋友仔都唔係好建議去試呢間 因為我地都等左兩個幾鐘先等到個pasta 好餓既我地都等到崩潰了🤣 要當佢係fine dining咁食呢🤣
黃店地圖💛 今次試左位於中環樓上鋪既the balcony
我地叫左個2人套餐 ($638)
前菜有得揀兩款 我地揀左
凍八爪魚配牛油果蕃茄醬