2022-08-18 333 瀏覽
2個人叫左好多炸物😂😂 朋友叫左香辣煙肉蘑菇芝士牛堡 我覺得味道好似食緊M 記漢堡 佢就覺得好好食自己叫左BBQ菠蘿雞扒堡 欣賞佢雖然係浸水菠蘿 但佢會煎香佢 而吾系冰火交融 而雞扒稍有失水準 出面肉汁豐富 但中間好乾 但好在燒汁夠甜😋 令到成個包不過不失追加左4款炸物 包括炸燒賣 炸薯條🍟 香脆粟米片雞塊同炸紫菜魷魚鬚 我覺得炸燒賣好咸 但朋友覺得ok 炸薯條建議落多少少鹽 感覺淡左啲 不過有醬汁的配搭都唔錯😊香脆粟米片雞塊 朋友認為沾上粟米片的雞塊好脆口😋炸紫菜魷魚鬚系我比較鍾意食 佢吾會太厚的炸漿 紫菜味雖然唔會好突出 但魷魚鬚夠柔軟 唔會太難咬開 試過某食店的炸魷魚鬚 又厚粉 又硬脆 又細條 超難食炸物加蜜糖芥末醬👍 好多店舖一般都係比芥末醬 加埋蜜糖點炸物好好食啊😍😍星期三的尖沙咀雖然係平日晚上 但仍然好多人幫襯 需要等位先可以坐低 如果想去 最好早少少到埗☺️
2個人叫左好多炸物😂😂
我覺得炸燒賣好咸 但朋友覺得ok