炸豬排 $30麻辣餛飩麵(乾拌麵)$40👍 炸雞本身較難會整得難食,所以特登叫左炸豬排試下。佢用左帶骨豬排,邊位有一條爽口嘅脂肪,都可以幻想到豬排唔會鞋/柴。唔算好 juicy 但唔會乾,所以都唔錯。調味都剛剛好,椒鹽辣粉,咸香微辣,薄薄嘅粉漿,好味 😋👍 麻辣拌麵嘅麻辣醬都幾夠辣,甜甜地幾濃郁,唔會好似有啲“台灣菜”店舖咁求其落啲豆瓣醬俾你就算,越食越過癮,👍 啲麵係咪手打我唔知,但粗粗地煮得剛好,好有咬口,喜歡食刀削麵嘅一定鍾意!👍 餛飩(好鍾意繁體字呀)唔係大大舊肉饀嗰啲,但咁樣反而幾好,無咁膩,鳳尾做得好好,大讚!👎 呢個拌麵係配有滷蛋的,但滷蛋唔夠入味👎 地方環境就一般啦,我坐嗰個面壁位都唔係好夠冷氣,唔好 expect 係一個好 decent 嘅餐廳,反而有啲似“飯堂”嘅格局👎 帶完位要自己去俾錢,攞餐具等等,餐點就會有人送上嘅。其實。。都係一對筷子啫,餐具都送埋會唔會好少少?
炸豬排 $30
麻辣餛飩麵(乾拌麵)$40

👎 呢個拌麵係配有滷蛋的,但滷蛋唔夠入味
炸豬排
炸豬排