2023-03-27
位於中環士丹利街新開冇幾耐既 外賣店,主打各式各樣麻辣食物完全啱晒我呢個麻辣控,而且地理位置相當方便,中環地鐵站行幾分鐘就到,另外雖則係外賣店,但係賣相極佳,整齊整潔,有自己既Logo貼紙,完全係走新派風格,令食客食得安心👍🏻🧆▪️麻辣炒飯 $68炒飯炒得香口好乾身,飯粒粒粒分明,配料有菜絲,香菇,雞蛋,麻辣調味料等等,非常唔錯,越食越惹味,另外再配有自家製嘅醃菜,蕃茄,薯仔,醃蘿蔔和木耳,好用心做的配菜,配炒飯一流🥗▪️甜辣嫩牛肉沙律 $68沙律菜大份又新鮮,牛肉口感就尤如名字一樣好鮮嫩,味道甜甜辣辣,好好食,而且份量都唔少,仲加埋半隻糖心蛋,非常健康的沙律🍗▪️麻辣舖脆髀 $38雞髀大大隻,外層香脆鋪滿麻辣粉,香辣又惹味,雞肉好厚肉,內質香滑又入味,越食越辣,好過癮👅▪️椒點牛脷粒粒 $ 28牛脷粒粒,一口一粒好得意,同雞髀一樣,亦都外層鋪滿麻辣粉,牛脷非常爽口彈牙,好高質素✨店員仲非常窩心,驚我唔夠辣,額外再比多兩盒自家製嘅麻辣粉,可以自行再添加👍🏻👍🏻
位於中環士丹利街新開冇幾耐既 [麻辣舖] 外賣店,主打各式各樣麻辣食物完全啱晒我呢個麻辣控,而且地理位置相當方便,中環地鐵站行幾分鐘就到,另外雖則係外賣店,但係賣相極佳,整齊整潔,有自己既Logo貼紙,完全係走新派風格,令食客食得安心👍🏻
🧆▪️麻辣炒飯 $68
🥗▪️甜辣嫩牛肉沙律 $68