2018-09-21
前一排呢同屋企人去咗平昌記旺角分店度食嘢, 因為我哋成家之前去左佐敦間覺得超級好味,所以我就忍唔住去埋旺角呢間試試佢啦坦白講佢地肉既質素都一樣禁好,係一間有質素既韓燒餐廳,不論邊間分店都一樣禁正。而佢哋比起佐敦嗰間舖做得更好嘅地方就係佢哋嘅韓式煎薄餅比較薄同脆比較上岩我口味至於燒鰻魚簡直就係必點,我地個日都點左好多輪鰻魚大概12件左右既然同佐敦個間比較自然就會有比佐敦個間冇禁好既野存在啦,就係身為旺角舖自然人流比較多,必須預約,同埋座位冇佐敦個間坐得禁舒服但熟食如湯同冷面同辛辣麵, 我個人係會比較鍾意旺角舖嘅, 因為旺角舖嘅味道係比較似返香港人嘅味道,而佐敦係10足10我去韓國旅遊個時既味道。所以,佢地各有各好,如想食100%地道韓國韓燒味又想坐得舒服啲可以選擇佐敦個間,如果唔係成日食韓燒但唔岩口味可以食旺角個間,至於,泡菜同生菜2間都一樣味
而佢哋比起佐敦嗰間舖做得更好嘅地方
就係佢哋嘅韓式煎薄餅比較薄同脆比較上岩我口味
如果唔係成日食韓燒但唔岩口味可以食旺角個間,
至於,泡菜同生菜2間都一樣味