暑假冇嘢做 約老豆仔去中環食個靚靚lunch🙆🏻老豆仔話同事介紹左呢間餐廳比佢 啲嘢食好得意㗎喎 咁我就睇下相啦 真係幾特別喎 不過餐廳距離mtr都有啲遠 炎炎夏日低下真係行到好熱呀😭💦餐廳嘅佈置好有中國古代氣色 連餐牌都整到好似聖旨仲有costume俾你換黎影相 好有心思呀🙈🌸沙律(跟餐)$0叫左食物冇耐就先上個沙律🥗 菜係新鮮嘅 爽爽的 加埋日式芝麻沙律醬 好食呀☺️👉🏻包青天🌚(原條鰻魚丼)$168👈🏻我叫左鰻魚🙈➰第一次食咁巨型嘅鰻魚 佢大過成隻手㗎✋🏻 睇到我眼都突埋呀😂👀 條鰻魚燒得唔錯不過我覺得d醬汁甜左啲 飯🍚就真係煮得麻麻喇 有啲爛😥呢兩到要扣分扣分😾 👉🏾阿斗之母(三文魚子井字餐肉玉子蛋丼)$108👈🏾爸爸👨🏻叫左呢一個 嗯。。。我覺得太普通喇 餐肉加玉子蛋 如果只講味道 我覺得有啲似食緊茶記🙇🏻有少少失望呀🙁😫
暑假冇嘢做 約老豆仔去中環食個靚靚lunch🙆🏻

沙律(跟餐)$0
前菜沙律🥗

👉🏻包青天🌚(原條鰻魚丼)$168👈🏻
包青天(原條鰻魚丼)🐟🔥

👉🏾阿斗之母(三文魚子井字餐肉玉子蛋丼)$108👈🏾
阿斗之母🍱(三文魚子井字餐肉玉子蛋丼)

前菜沙律🥗
包青天(原條鰻魚丼)🐟🔥