侍應叫你入去坐,坐程黑面,要坐邊唔同你講,要你求佢帶你位環境窄到,7-11 企位都舒服d,同地鐵番工時候差唔多咁逼,你有既位只夠你夾埋隻手用一隻羹食飯所謂鯛魚湯,腥到喊,在場冇人飲得到,所謂鯛魚湯甜,到底邊個寫出來??一陣腥味雪味,好難頂到你走,佢當你軍訓,離遠貼張紙叫人將紙巾帶走去垃圾桶,我地帶左去cashier 垃圾桶,埋單個女仔黑住面見住,到你掉完紙巾,佢話要掉出街垃圾桶哈!呢d係咩「餐廳」? 定係集中訓練型? 一路望住我掉你唔出聲,難道放入垃圾桶要幫你拎出來掉?!到俾錢,找錢,全黑面,掉d錢去你面前,重點係「掉俾你」,佢當客係乞丐咁掉錢我完全唔明呢間野點解仲可以生存,所以野都唔合格,呢求係太古坊附近,不是深水埗街市!

侍應叫你入去坐,坐程黑面,要坐邊唔同你講,要你求佢帶你位

2021-06-26