2016-11-30 1304 瀏覽
最近喺公司附近發現一家新開嘅台式小店,專賣蛋餅同漢堡。今日咁岩同同事講起就一齊去左試,可能因為已經2點鐘,所以餐廳都唔洗等位。餐廳嘅菜式選擇較少,只有唔同餡料嘅漢堡同蛋餅,同埋一個鐵板烏冬可以選擇。如果淨叫個蛋餅做午餐個份量好似有d少,所以我哋一齊叫左一個share。味道唔錯,睇落好似好甜好濟,但其實個d唔係糖漿黎。個漢堡其實都幾大份,仲有埋薯角俾埋你。特別欣賞個漢堡包皮有烤過,又脆又甜,好似翠華奶油豬咁。漢堡嘅餡料有番茄、生菜、芝士、蛋同牛肉。雖然佢地話佢地嘅牛肉好講究,不過我只可以話係新鮮,食唔出同其他有咩太大分別。午餐仲包埋杯水蜜桃茶,除左呢樣,仲可以揀黑糖奶茶。老闆見我哋第一次黎,仲俾左個九折我哋

芝士薯餅蛋餅
總裁牛肉蛋漢堡
凍水蜜桃茶
午餐仲包埋杯水蜜桃茶,除左呢樣,仲可以揀黑糖奶茶。

老闆見我哋第一次黎,仲俾左個九折我哋

2016-11-30
芝士薯餅蛋餅