2024-01-14 243 瀏覽
第一次嚟呢間舖頭食,經歷很不愉快。點咗一個Margherita Pizza, Turkey Penini, 兩杯coffee之後係位等。揸住個beepbeep機,coffee到去攞-次,pizza到去攞一次,penini到去攞-次,呢個唔係重點。重點係個pizza到咗時候,居然濕到標水(詳情看圖),唔講以為新派食物湯pizza🙄。於是我去問下個pizza係咪正常,但啲員工望到都唔知點講,諗咗一陣就去問所謂老闆,點知個老闆企喺成廿米遠搓緊粉,望都冇望就話冇問題🙄仲有個阿叔咁嘅物體走埋嚟話唔好攞佢哋啲Pizza同出邊啲Pizza比,what? (其實我出去之前係有望過隔離左右既margherita pizza,都唔係咁多水)好,姑且當你個湯pizza與別不同。你望都唔望就話冇問題,其實先係我最唔滿意嘅地方。好啦,到penini可以攞嘅時候,出到去counter,就見到我半塊penini跌咗落出餐枱面,個職員當然話整過俾我啦,但唔夠5分鐘就整好咗啦,咁我都攞咗。雖然不能証實什麼,但基於事實,給讀者自行判斷。

Pizza  Margherita