餐廳: 銀龍咖啡茶座
資訊:

假日去個鯉魚門逛逛!終於可以去呢間茶座啦!因為講左好耐都未去到😝喺到同老闆娘傾完計就發覺佢好厲害,堅持要對食物高質素既執著而且可以一手一腳打理成間餐廳店,真係唔容易呢🙂黎得呢度一定要試試呢度兩款大熱既食物就係腐乳蛋白西多士同芒果布甸!聽人說都是神級好食😙點解會諗到咁特別既西多味道⋯⋯既呢!?以為味道奇奇怪怪🙈點知一試原來幾夾!多士中間塗上一層腐乳增加了鹹香!西多沒有油膩感,用左蛋白之後既感覺挺健康的!同埋炸得鬆軟脆脆!老闆沒有用糖醬而用了煉奶同牛油😽先是甜然後是鹹,好香口!但老實道都幾創新大膽!相信唔係好多人接受到😂😂不過一場來到係要一試既!🤡另一招牌小食就係芒果布甸啦!細細盒的芒果布甸藏著很多果肉😍一匹起中間就有好多大大粒嘅呂宋芒!再配花奶夠哂甜之餘入口亦都滑溜的🤗係有點貴姐😗😗另外我仲叫多兩杯飲品✌🏻就係熱奶茶同埋杯芒果沙冰!杯奶茶非常香濃及滑溜!原來老闆亦是奶茶王冠軍😎有一定的水準呀而芒果沙冰也選用了很大個的呂宋芒所以非常香甜及足料🤩好快就一杯飲晒啦!成餐都不錯呢!好喜歡茶餐廳兩邊排著傳統的卡座保留點懷舊還多份人情味😍

黎得呢度一定要試試呢度兩款大熱既食物就係
腐乳蛋白西多士同芒果布甸!聽人說都是神級好食😙