好耐未打過邊爐,搵左呢間好評如潮既餐廳同朋友試下,就係佐敦附近,交通方便~餐廳環境:餐牌入面既食物都好吸引,揀左湯底先:個皇牌之選- 龍皇海鮮鍋好似好正咁! 於是我地揀左黎試下。先上湯底:龍皇海鮮鍋睇落去好足料,龍蝦好多肉,湯呈金黃色,入面仲有其他海鮮材料,飲落好鮮甜,係濃濃海鮮既鮮甜!海蝦都好正~牛柏葉:好大碟,size都好厚好大片鮮味好爽口!牛三拼: 雪花牛柳粒、特尚手切牛、本地手切牛好有牛味!有脂肪分佈、唔怕靭、都唔油膩!鮮打四寶丸:(牛、豬、墨魚、蝦丸),漸變顏色咁樣排列,賣相都好靚,亦都好有光澤!食落都起晒膠、好彈牙!新鮮!白鱔片:切得夠薄、一拾就好快熟,而且好爽口、亦都冇泥味清潔得好好好鮮甜!木耳鮮蝦雲吞:都好唔錯,蝦好甜西洋菜香菇餃:都好香菇味~田園盛: 娃娃菜、蕃茄、雞髀菇、粟米蔬菜料吸收湯嘅精華一齊食總結:呢間係一間有心機嘅火鍋料理,個湯底十分正!d配料都唔錯、新鮮!

餐廳環境:

餐牌入面既食物都好吸引,

先上湯底:龍皇海鮮鍋

龍皇海鮮鍋

牛柏葉:好大碟,size都好厚好大片
鮮味好爽口!
牛柏葉

牛三拼:
雪花牛柳粒、特尚手切牛、本地手切牛
好有牛味!有脂肪分佈、唔怕靭、都唔油膩!
牛三拼

鮮打四寶丸:
鮮打四寶丸

木耳鮮蝦雲吞:都好唔錯,蝦好甜

西洋菜香菇餃:都好香菇味~

田園盛: 娃娃菜、蕃茄、雞髀菇、粟米
蔬菜料吸收湯嘅精華一齊食

龍皇海鮮鍋