2006-03-19
男朋友話六國做緊鮑魚promotion, 所以一試。中午點半到達, 都有六成滿坐, 仲reserved左張window side既台比我地, 好開揚。坐底後waitress姐姐就面帶笑容問我地飲咩茶, 非常有禮貌。我地order左兩客鮑魚, 牛肉腸粉, 牛肉球, 同埋迷你福建炒飯。先講鮑魚, 個樣十分之靚仔, 仲有d菜放起底, 好靚, 食落好有鮑魚味, 以咁既價錢真係超值。其他台的客人都有order。福建炒飯用料非常好, 有大大粒既帶子, 大大隻既蝦, 但份量係mini size, 唔好expect係大大碟, 可以分到四碗。食食下, 酒店大廚仲出黎問d野食得唔得, 好nice以一個果盤作總結, wonderful!!!!!!!!!!!!但有d師奶起酒樓入面打麻雀, 都幾嘈下~~~~~p.s. 鮑魚promotion 午餐同晚餐都有得供應
食食下, 酒店大廚仲出黎問d野食得唔得, 好nice
但有d師奶起酒樓入面打麻雀, 都幾嘈下~~~~~
p.s. 鮑魚promotion 午餐同晚餐都有得供應