2023-04-11 63 瀏覽
銅鑼灣高級日式鐵板燒好耐冇食鐵板燒啦,網上見到呢間板神高級鉄板燒四月感謝祭,限定新推出每位$398 套餐,全日供應,除咗可以欣賞師傅職場製作嘅煮食畫面之外,仲可以食到高級美味新鮮食材😍餐廳環境高貴寬敞,黑色裝修為主,餐具器皿非常有日本特色,播放說休閒純音樂,感覺浪漫適合約會🌹,座位很多,有唔同房,記得提早預約,提供熱茶,另收加一服務費~前菜汁煮蓮藕、野菜沙律,好清新又健康刺身:吞拿魚、油甘魚、赤貝南非活鮑魚Fresh South African Abalone唔同鮑魚嘅位置都有唔同口感,鮮味十足,厚切彈牙,邊位肉質軟腍。食本身鮑魚嘅海水味,如果覺得唔夠鹹可以點中間嘅岩鹽或者辣辣地嘅海鮮汁,煎到好香口3選1,有燒厚切帶子和法式煎鵝肝配麵包鵝肝入口即化,肥美香煎鵝肝油曬出嚟,邪惡必食,配烘麵包🥯吸油牛油燒野菜有香甜粟米芯、多汁冬菇、蘆筍、清爽紅椒等鐵板大海老配秘製蝦汁,即剝大蝦🍤鮮甜爽口美國薄燒牛薄切牛包著炸蒜和香蔥,叫左5成熟,肉嫩多汁,多士用來吸油和血水,不建議食套餐跟炒飯、麵豉湯、漬物、甜品炒飯(日本產米)炒至乾身好香,配合雞蛋、洋蔥、紅椒、青椒、肥牛肉碎甜品焦糖牛油多士好脆卜卜甜甜
銅鑼灣高級日式鐵板燒

前菜汁煮蓮藕、野菜沙律,好清新又健康

刺身:吞拿魚、油甘魚、赤貝

南非活鮑魚
Fresh South African Abalone

3選1,有燒厚切帶子

和法式煎鵝肝配麵包

牛油燒野菜
有香甜粟米芯、多汁冬菇、蘆筍、清爽紅椒等

鐵板大海老配秘製蝦汁,即剝大蝦🍤鮮甜爽口

美國薄燒牛
薄切牛包著炸蒜和香蔥,叫左5成熟,
肉嫩多汁,多士用來吸油和血水,不建議食

套餐跟炒飯、麵豉湯、漬物、甜品

炒飯(日本產米)
炒至乾身好香,配合雞蛋、洋蔥、紅椒、青椒、肥牛肉碎

甜品
焦糖牛油多士好脆卜卜