2009-05-19 9 瀏覽
屋企裝修﹐黎到旺角買牆紙﹐順便係附近食埋晚飯。上到樓見到別府做Promotion: 魚生買一送一! 壽司全部八折! (只限星期日至四)開頭比個超級窄既位我地﹐媽咪吾鐘意﹐所以換位! D侍應態度都OK﹐吾話俾面色我地睇! 2個人叫左以下呢D野食: 三文魚魚生(買一個Order送一個Order﹐都幾新鮮) 豆腐沙律 (清清地﹐個醬最好味) 穴子卷 (其實係饅魚卷﹐但係舊饅魚超細﹐最離譜係竟然加左D差吾多色既冬菇係入面﹐簡直係混水模魚! ) 野菌焗帶子 (一個Order三只﹐都幾大只﹐上面個汁好味) 蕃茄雞肉炒手打烏冬(見好多人都叫﹐所以試下﹐吾錯﹐酸酸甜天﹐幾開胃﹐份量足)除左個穴子卷外﹐其他都尚算滿意! 魚生買一送一﹐壽司8折﹐所以賣單200都吾使﹐算可以接受﹐不過D座位確實細左D... 如果要客人返轉頭再幫襯﹐可能要改善下D座位空間。
屋企裝修﹐黎到旺角買牆紙﹐順便係附近食埋晚飯。

2個人叫左以下呢D野食:

三文魚魚生(買一個Order送一個Order﹐都幾新鮮)
豆腐沙律 (清清地﹐個醬最好味)
野菌焗帶子 (一個Order三只﹐都幾大只﹐上面個汁好味)

除左個穴子卷外﹐其他都尚算滿意!
焗帶子
豆腐沙律