2021-07-13
📝今次食左:大君御膳 $218加一,埋單$240@1👉🏻今次去到主攻牛、豬肉!所以就算有唔同石窩料理都冇食~特別推介豬五花腩同埋照燒肥牛片。豬肉夠厚夠肥,用生菜包住加啲泡菜食就一流啦😛。肥牛片油脂分佈平均,唔係坊間啲cheapcheap肥牛嚟!連住照燒汁一齊燒好夠味!不過如果想試真啲牛味就要叫返冇跟sauce既肥牛片啦!不過可能因為今次我地係兩個人食,無論叫幾多都會因應人數比返相應份量我地(;´༎ຶД༎ຶ`)漏單比錯嘢嘅情況都會出現,所以對食物配送方面唔係幾滿意....點解我會話佢係小韓國?因為一入門口就有個oppa用韓式廣東話招呼你😚😚舖頭播既歌、裝修都同真·韓國燒烤店一模一樣。👁所以大家係旺角行街行到攰都可以上去燒下肉‼️不過要留意返呢度成日爆場!多人就可以事先預約,但二人就唔開放預約登記,可能就要walkin撞下彩啦(`_´)ゞ
📝今次食左:
大君御膳 $218加一,埋單$240@1
👉🏻今次去到主攻牛、豬肉!所以就算有唔同石窩料理都冇食~
特別推介豬五花腩同埋照燒肥牛片。
豬肉夠厚夠肥,用生菜包住加啲泡菜食就一流啦😛。
點解我會話佢係小韓國?