2018-12-15 95 瀏覽
尖沙咀有得任食仲有和牛粒啱晒我!一入去環境不俗,人滿好熱鬧!人少又約得遲我只得坐bar枱,但原來背後有個open area都有幾張檯,天氣涼都可以咼既然有刺身,梗叫我最愛的甜蝦,唔係細隻蝦而係大大隻的!另外再點埋帶子,甜旦等!壽司都係大件的,我專點炙燒三文魚同牛肉,魚同牛的油份焼咗出嚟仲好味!有時食焼肉加點飯落肚仲正食埋好淋嘅和牛粒同牛肋骨,和牛粒牛味濃D但我自己覺得難燒到啱啱好!牛肋骨肥美D易D掌握生熟度另外切成單骨雞亦令我更易燒到皮脆內嫩夠juicy~~~微辣豬頸肉切到細細地好快有得食又美味~~~~其實仲有炸蝦,炸芋頭,炸牛奶等.... 炸榴槤我見到即叫兩個啱曬我想encore熱辣辣的榴槤mochi時已售罄呢~
既然有刺身,梗叫我最愛的甜蝦,唔係細隻蝦而係大大隻的!

想encore熱辣辣的榴槤mochi時已售罄呢~