2023-06-09
除咗主食,仲可以自助拎飲品、前菜(韓式粉絲同泡菜),係一個非常豐富嘅Lunch Set▫️ 蜂蜜牛油烤雞($88)👉🏻烤雞嘅脆卜卜程度絕對唔輸炸雞,仲要無咗炸粉嗰一層感覺無咁熱氣😆雞肉肉質非常嫩漏Juicy👉🏻蜂蜜牛油味好出但又唔會互相搶咗大家嘅味道,蜂蜜味亦都唔會過甜,所有嘢都啱啱好💛👉🏻伴碟有沙律菜同酸蘿蔔可以中和油膩感,好想Encore 個酸蘿蔔,好夠酸同爽口,好味程度係多多都唔夠🤪⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ 黑松露蘑菇薄餅($75)👉🏻呢個係薄批,餅底同Pizza邊都好薄脆,唔會好滯,細食嘅我都可以Afford 到3 塊😂 👉🏻黑松露份量都幾多,加埋蘑菇芝士同蕃茄醬非常惹味☺️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️Chocolate Milkshake ($48)雖然Set Lunch 已經包咗飲品但天氣實在太熱,見到Milkdlshake 忍唔住要叫Order!👉🏻朱古力味濃郁,唔會太甜,Milkshake Texture 好厚身同順滑⭐️⭐️⭐️⭐️——————評分:8/10.平圴消費:~$100
▫️ 蜂蜜牛油烤雞($88)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️ 黑松露蘑菇薄餅($75)
👉🏻黑松露份量都幾多,加埋蘑菇芝士同蕃茄醬非常惹味☺️
⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️Chocolate Milkshake ($48)
⭐️⭐️⭐️⭐️
——————