2023-03-12
高cp創新日本料理🌸龍卷風沙律 $76 🌟🌟🌟🌟🌟有蟹柳、蟹籽、中華沙律、沙律菜,拌起來食,爽脆新鮮口感,帶出微微的辣味,非常開胃。🌸煙花(6件)$79 🌟🌟🌟🌟🌟每件壽司均有個小山丘,整件放入口,充滿著幸福既感覺,小山丘是辣味吞拿魚刺身粒,而小反卷是辣味三文魚刺身粒。🌸金龍卷 $98 🌟🌟🌟🌟🌟非常吸睛而且超好味的金龍卷,脆卜卜既炸蝦被壽司飯包裹住面層仲有三文魚刺身,口感層次非常滿足。🌸清酒煮蜆 $128 🌟🌟🌟🌟🌟大大兜,每一隻蜆都好大隻,而湯底非常鮮甜,清酒味夠香,每吃一隻蜆連埋湯一齊吃,味蕾昇華。======詳情======古今二 (荃新天地) (荃灣)荃灣楊屋道1號荃新天地1期1樓116號舖================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #荃灣美食 #荃灣好去處 #日本美食 #香港探店 #荃新天地 #清酒煮蜆 #金龍卷 #煙花 #龍卷風沙律 #三文魚刺身 #中華沙律 #壽司控 #卷物 #炸蝦 #蟹籽 #蟹柳 #吞拿魚刺身 #抵食 #創新壽司 #
🌸龍卷風沙律 $76 🌟🌟🌟🌟🌟
🌸煙花(6件)$79 🌟🌟🌟🌟🌟
🌸金龍卷 $98 🌟🌟🌟🌟🌟
🌸清酒煮蜆 $128 🌟🌟🌟🌟🌟
======詳情======
古今二 (荃新天地) (荃灣)
荃灣楊屋道1號荃新天地1期1樓116號舖
================
#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #荃灣美食 #荃灣好去處 #日本美食 #香港探店 #荃新天地 #清酒煮蜆 #金龍卷 #煙花 #龍卷風沙律 #三文魚刺身 #中華沙律 #壽司控 #卷物 #炸蝦 #蟹籽 #蟹柳 #吞拿魚刺身 #抵食 #創新壽司 #古今二荃新天地