2025-06-22
已經數唔到係第幾次幫襯PICI,我稱佢為CP值極高嘅意式餐廳,平日最平只需要158蚊就可以食到三道菜!🥖每次一坐低,侍應送會送上一籃麵包配橄欖油,但係每次都覺得啲麵包太硬,咬到牙都就嚟爛😂建議大家可以skip,留肚食正餐!STARTER分別嗌咗burrata cheese同tuna tartare,作為開胃菜嚟講味道一流!意粉分別嗌咗Tagliatelle Frutti di mare,解稱海鮮扁麵😂同埋Pappardelle sausage, radicchio with saffron,兩款都光速就被清盤!由於pici lunch set menu成日都會轉款,所以每次都可以試吓新口味!甜品環節當然係嗌咗tiramisu💕次次都要食埋就覺得大滿足👍🏻