2021-05-04 176 瀏覽
新派南越#fusion菜 ❤️見好多人試同推介 決定去試下🤤 -⭐️烤蔞葉春雞配青蘋果條好食👍🏿雞外層烤得夠脆 肉都夠汁 唔會太乾 青蘋果條仲有啲酸辣醬拌住 酸酸甜甜😋呢個唔錯❤️-⭐️招牌金邊粉都算大份 入面都唔同料😋有牛肉 牛筋 牛腱 牛肉丸 牛麵珠 仲有油條🤣 料都算豐富 湯底都夠鮮甜👍🏿-⭐️南越蟹肉醬配脆球餅超愛呢個‼️‼️可以做個前菜~蟹肉絲蓉配埋超脆餅底 脆卜卜 好好食❤️-⭐️五香豬腩伴鍋巴超邪惡🤭好大舊肥腩😂😂真係一人一舊就夠哂數😝豬腩算軟腍配埋脆鍋巴 真係兩啖食哂🤪有少少膩 呢個一般-⭐️#南越蛋咖啡 記得隔離係綠豆糕🤣🤣友人掉左落咖啡 佢話飲落涼涼地 於是我哋問姐姐 佢話係綠豆糕🤣比人解下膩咁 笑死我哋😆😆😆😆😆😆-⭐️#咸檸七好正 竟然有得嗌 天氣熱就係要飲呢啲🤪🤪😍😌
⭐️烤蔞葉春雞配青蘋果條
⭐️招牌金邊粉