2021-12-08
今日同大家介紹一下一間好高質嘅 日本料理餐廳 事關今日做完一個大 project所以個人比較攰 同事們想要輕鬆一下 所以喺我哋嘅溝通之下 就決定咗嚟咗呢一間咁高質嘅日本 料理餐廳 呢間有個同事已經食過一次去玩呢度嘅嘢食真係好好食 同埋喺呢度食嘢好舒服因為佢哋啲員工係服務非常之好嘅 所以大家都好開心就過到嚟呢度 地點未講得非常之方便就喺尖沙咀地鐵站附近 過嚟都唔使兩分鐘👍過到嚟嘅時候一開門就已經好多員工有反應 呢樣嘢可以但佢哋反應真係好快 一開門就過嚟招呼我哋 問我哋幾多位 等亦都要做咗 安心出口 呢件事先啦😏坐低之後大家都負責睇下餐牌 睇下有啲乜嘢好 員工都好貼心咁樣向我哋介紹😉甘鯛首先要講下呢個 呢一個係一個非常之好食嘅魚 原因係因為佢嘅烹調手法真係第一次見 佢可以令到個魚皮係脆嘅 但係入面嘅魚肉仲係非常之嫩滑 呢一個反差感真係好正鱈場蟹腳 $598再來就要講下呢個鱈場蟹腳 呢個係一個好 高質蟹腳 份量都非常之多 同埋真係一隻好新鮮嘅蟹腳嚟嘅 當然佢亦都已經開咗畀我哋所以食得好方便 同事們本身都好懶唔鍾意要整呢整去先食得 但係呢個咁方便大家都搶住食。
甘鯛
鱈場蟹腳 $598