歡迎follow IG @eatwifme2k23 睇更多!今次去間真·隱世韓國菜Obp.🇰🇷一推開門,昏暗燈光+抒情韓文歌,氛圍感拉好拉滿!我哋大約18:30到餐廳,嗰時裏面只有兩三枱客,不過坐低冇耐就愈嚟愈多人,好在夠早入座!我哋嗌咗𝑺𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝑷𝒂𝒏𝒄𝒂𝒌𝒆 해물파전 、𝑺𝒑𝒊𝒄𝒚 𝑺𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝑵𝒐𝒐𝒅𝒍𝒆𝒔 짬뽕 、𝑭𝒍𝒂𝒏𝒌 𝒂𝒏𝒅 𝑺𝒉𝒂𝒏𝒌 도가니 수육 전골 ,全部都好高質!😍所有餐點都勁足料,三個人食三個餸稍微過多,建議一大班朋友一齊share多幾個餸🫶🏼惟一美中不足可能係見唔到靚仔 오빠 店員⋯⋯呢個其實係一月去食嘅,而家先寫返食評,聽講而家嘅質素小浮動,搵日再去食下!

𝑺𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝑷𝒂𝒏𝒄𝒂𝒌𝒆 해물파전
𝑺𝒑𝒊𝒄𝒚 𝑺𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝑵𝒐𝒐𝒅𝒍𝒆𝒔 짬뽕