1K
2021-07-15 39 瀏覽
INN I’m Not Nothing波士頓龍蝦肉羅勒忌廉意大利飯澳洲肉眼扒8安士配蔬菜Nutella, banana, strawberry, cream crepeStrawberry, blueberry smoothie價錢💲: $148/ $168/ $68/ $48好味程度😋: 4/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 3.5/5性價比🥢: 4.4/5回頭率😚: 4.2/5-次次去親億利工業中心都係食程班長,今次終於試新嘢啦!呢間西餐裝修唔錯,有好多花花草草同埋有d波希米亞風的感覺。晚市仲會調暗燈光,有情調啲🥰 不過估唔到入到去係差唔多full house,所以超嘈,講嘢要好大聲先聽到🤭-✅波士頓龍蝦肉羅勒忌廉意大利飯。賣相好得既一碟😜 半隻蒜蓉芝士焗龍蝦🦞 肉質彈牙,有炙燒過的香味😌但味道唔算好鮮甜。底下的risotto好食!真係幾重羅勒味,令到個飯冇咁漏。佢的濕度都啱啱好😆 如果份量可以多返啲就好。-✅澳洲肉眼扒8安士配蔬菜。呢份只係$168,超級抵食‼️肉眼叫5成熟,煎得啱啱好。咬落有啲位腍啲,有啲位韌d,肉味整塊算濃😬 入面的肉仲juicy,似係煎封左個外皮,煎到焦焦地咁🤓
INN I’m Not Nothing
服務🍴: 3.7/5
環境🗾: 3.5/5
性價比🥢: 4.4/5
回頭率😚: 4.2/5

✅澳洲肉眼扒8安士配蔬菜。呢份只係$168,超級抵食‼️肉眼叫5成熟,煎得啱啱好。咬落有啲位腍啲,有啲位韌d,肉味整塊算濃😬 入面的肉仲juicy,似係煎封左個外皮,煎到焦焦地咁🤓 口感唔算好出色,但呢個價錢性價比好高!旁邊的番茄煎過,入面好多汁!薯條先係重點‼️係炸到鬆化的薯條🍟出面超脆,入面的薯蓉好軟綿,仲調過味!

✅Nutella, banana, strawberry, cream crepe。我竟然放棄tiramisu叫左佢,好彩都冇失望😚 上枱好靚,切落去的crepe好軟熟,但就偏麵粉味。夾埋nutella同香蕉一齊食好食好多🍌

🆗Strawberry, blueberry smoothie。兩種莓味都唔太出🥺 飲落去係creamy的甜味,好隱約有小小士多啤梨味。
整體食物唔錯,價錢以西餐來講都算抵食😌 如果唔介意嘈左小小,都可以一試。