2020-11-21 132 瀏覽
放假當然要食好西啦,身為點心精嘅我之前上網搵到依間點心放題酒家,今次係第二次光顧🤗🤗環境:神燈環境有別於一般酒樓,佢嘅燈光唔會光殘殘,枱數唔多所以唔會太嘈吵,環境好舒服舒適👍👍👍食物:點心就普通咗啲欠缺驚喜,所以今次都無特別叫點心,相反其他食物:前菜小菜甜品都好好味,質素好高,食物賣相靚之餘大大碟唔會寒酸👍👍👍 🤤🤤🤤🤤🤤🤤點心紙🤤🤤🤤🤤🤤🤤好少點心會有"紅燒乳鴿"BB鴿外脆內Juice,正吖👅"鮮蝦雞尾酒"蝦肉彈牙,掂👅"豉油王香煎腸粉"煎得剛剛好唔會太咸,encore再encore👅"藍莓醬欖角小排骨"甜甜地好惹味👅"鮑汁鳳爪"無諗過放題個賣相咁好,一碟6隻個醬汁同花生絕對冇揸流攤👅“胡麻將茄子條” 炸得好鬆脆都幾好食👅"佛山燻蹄" 好食👅“蒜泥白肉” 好食👅"手搖糖心皮蛋" 真係糖心㗎,好味👅"紅棗糕"紅棗味濃,如果再煙韌啲仲好食😚"薑汁糕"薑味超濃,個人覺得比紅棗糕好食👅總括:推介值得一試🤤🤤🤤

🤤🤤🤤🤤🤤🤤點心紙🤤🤤🤤🤤🤤🤤

好少點心會有"紅燒乳鴿"BB鴿外脆內Juice,正吖👅

"鮮蝦雞尾酒"蝦肉彈牙,掂👅

"藍莓醬欖角小排骨"甜甜地好惹味👅

“胡麻將茄子條” 炸得好鬆脆都幾好食👅

"佛山燻蹄" 好食👅

“蒜泥白肉” 好食👅

"手搖糖心皮蛋" 真係糖心㗎,好味👅

"紅棗糕"紅棗味濃,如果再煙韌啲仲好食😚

"薑汁糕"薑味超濃,個人覺得比紅棗糕好食👅

總括:推介值得一試🤤🤤🤤